Personal Trainer

Personal trainerin opinnot suoritin ennen Loikan muuttoa UiskoGymille vuonna 2018.  Fysioterapeutin ammattitaito luo vahvan pohjan PT-puolelle.  PT:nä työskentelen ns. tavallisten ihmisten parissa, jolloin voimme huomioida aina terveysnäkökulmat, kilpaurheilijoiden PT:t ohjaan muille tahoille. 

Uskon, kun perusasiat kun katsotaan kuntoon, on harjoittelu tehokasta, elämään sopivaa ja sitä kautta siitä jää pysyvä elämäntapa. Peruskuntoilijan liikuntamäärät pohjaan UKK Instituutin liikuntasuositukseen, joka on tutkitusti riittävä ja melkein kaikille mahdollinen. Osalla asiakkaistani on jokin tuki- ja liikuntaelinongelma, näissä tapauksissa fysioterapia osaaminen linkittyy vahvasti PT.hen. Osalla asiakkaista fysioterapia ja PT kulkevat vahvasti toistensa lomassa. Laajan ammattitaidon turvin pystymme huoletimaan asiakkaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista joka hetki parhaalla mahdollisella tavalla. 

 PT:nä olen ymmärtäväinen ja kannustava. Tuen asiakasta kohti tavoitteitaan yksilölliset lähtökohdat huomioiden.

Yksilö PT.n lisäksi minulla on liikuntaryhmäpuolelta vuosikymmenten kokemus alkaen lasten motoristentaitojen kehittämisestä Sherbournen menetelmällä vuonna -99, tästä kiinnostus liikuntaryhmiin heräsi ja on jatkunut näihin vuosiin asti. Väliin mahtuu aerobick-ohjaajan koulutus, kuntotanssiohjaaja sekä tällä hetkellä opiskelen joogaopettajaksi. Kahvakuula on ollut yksi lempiryhmistäni jo monien vuosien ajan. 

UiskoGymillä on säännöllistä pienryhmä toimintaa PT. pienryhmän merkeissä. Minulla on myös vuodesta 2020 ollut säännöllinen joogaryhmä. Pidän myös liikunnallisiatunteja tilauksesta kokousasiakkaille, polttariporukoille ja muille yksityisryhmille.  

Ryhmässä treenaaminen  treenaaminen on tehokasta, turvallista ja hauskaa. 

PERSONAL TRAINERIN PALVELUT

Ensimmäiseen tapaamiseen varataan PT-kartoitusaika joka on noin tunnin mittainen, jatkotunnit PT-ohjaus.

PT-KARTOITUS 140 € (sis. 2x 45min tapaamisen+ kirjalliset ohjeet tavoitteiden saavuttamiseksi)

PT-OHJAUS 62 €

TILAUSRYHMIIN KYSY TARJOUS SUORAAN JENNILTÄ.