Fysioterapeutti & Personal Trainer Jenni

Fysioterapeuttina olen kannustava, ymmärtäväinen ja rohkaiseva.

Tahtotilani jatko-opiskeluihin kuljetti minut hyvin luontaisesti fysioterapian pariin vuonna 2000. Pidän työskentelystä ihmisten parissa, oikeastaan muunlaista töitä en pysty edes kuvittelemaan tekeväni. Lisäksi pidän ongelmien ratkaisemisesta ja olen kekseliäisyyden lisäksi suuren suuri optimisti. Juuri optimismia moni asiakkaani vaivojensa kanssa tarvitsee. Luottoa tulevaan. Mitä voimme tehdä ja miten tämä tilanne saadaan kääntymään paremmaksi? On kysymys liki kaikilla asiakkaillani.

Eräs asiakkaani lempilause on "tilanne on nyt tämä, miten tästä eteenpäin?" ja tämä kuvaakin hyvin myös fysioterapia prosessia. Ongelmien tiedostamisesta, oikeita asioita tekemällä kohti terveenpää huomista.

Olen käynyt lisäkoulutuksia mm. selkärangan manuaalinen terapia, purentalihas fysioterapia, hyvänlaatuisen asentohuimauksenhoito, olkanivelen ja alaraajan toimintahäiriöt sekä fascia hoidot. 

Akupunktiota olen käyttänyt Tules- ongelmiin 2010 vuoden jälkeen. Ehkäpä juuri akupunktion seurauksena viimeiset vuodet olenkin laajentanut fysioterapia osaamistani selkeästi kokonaisvaltaisempaan suuntaan. Aluksi luin itseni Personal traineriksi. 

Pitkälti samojen ongelmien kanssa painivat myös PT- asiakkaani. Usein he tuskailevat arjen ruokarytmien, kiireen ja liikakilojensa kanssa. Ihan niiden samojen asioiden kuin minäkin, entäpä sinä? PT-valmennuksesta on iloa ja apua monessa iässä, kuten ihana kunnioitettavan iän saavuttanut asiakkaani toteaakin "pitää juosta, jotta pysyy paikallaan" ja tämä taitaa hyvin pitää paikkaansa.

Ihmisen kokonaisvaltainen näkeminen, ymmärrys ja tukeminen onkin palveluideni keskiö.

Fysioterapia 

Uudelle fysioterapia asiakkaalle hoitoajaksi ensimmäisellä tapaamisella suosittelen 60-90min aikaa.

30 MIN 40 € & 45 MIN 58 €

60 MIN 65 € & 90 MIN 92 €

FYSIOTERAPEUTIN HIERONTA

50 MIN 55 € & 80 MIN 80€

AKUPUNKTIO

60 MIN 65 €

Jos kaipaat apua fysioterapeutilta tai PT-valmennusta, otathan rohkeasti yhteyttä - olen mielelläni avuksesi!

Personal Trainer palvelut

PT-KARTOITUS 140 € (sis. 2x 45min tapaamisen+ kirjalliset ohjeet tavoitteiden saavuttamiseksi).

PT-OHJAUS 65 €

TILAUSRYHMIIN KYSY TARJOUS SUORAAN JENNILTÄ.

Loikan palveluihin käy maksuvälineenä myös Epassi, Smartum & Edenred.

Vastaanotto: Uisko Gym, Viittakiventie 75, 14700 HAUHO