Jooga & meditaatio

Jooga

Lujan lempeä hathajoogatunti antaa mahdollisuuden rauhoittumiseen, läsnäoloon, hengittämiseen ja tehokkaaseen treeniin. Valintojesi mukaan. Tunnin aikana kuunnellaan luonnollista hengitysrytmiä, jota säätelemällä voidaan valita energiatason nostattaminen tai rauhoittuminen. Vuorokaudenajasta riippuen tunti jakautuu kehoa huoltavaan liikkuvuusosioon, tasapaino-osioon sekä muutamiin voimaa kehittäviin osioihin. Kehollesi tarjotaan myös ihania venytyksiä, vahvaa läsnäoloa ja hyvää mieltä.

Kesto: 60min

Hinta: 150€ / 10 henkilöä + 5€ / lisähenkilö + Alv 10%

Tuntia voi jatkaa 30min rentoutusosiolla. Sen sisältö voi vaihdella värirentoutuksesta mielikuvarentoutukseen tai keholliseen jännitysrentoutusharjoitukseen. 

Kesto: 30min

Hinta: 50€ / 10 henkilöä + 5€ / lisähenkilö + Alv 10%


Metsäjooga

Ulkona luonnossa (asiakkaan toivomassa ympäristössä) toteutettava energisoiva joogaharjoitus. Kuunnellaan luonnon ääniä, hengitellään raikasta ulkoilmaa ja annetaan keholle juuri sen kaipaamaa liikettä. 

Pysähdytään tuokioksi tähän hetkeen ja ollaan läsnä. Tunnin jälkeen on ihana, vahva ja rauhallinen olo.

Kesto: 60min

Hinta: 180€ / 10 henkilöä + 8€ lisähenkilöt + Alv 10%


Metsämeditaatio

Meditaatio on mielen liikkeiden rauhoittamista, keskittymistä ja läsnäoloa. Se on meissä itsessämme. Keinoja sen löytämiseksi on useita. Tunnin aikana harjoittelemme rentoutumista erilaisin hengitysharjoituksin, rauhoittavien liikkeiden avulla sekä mielikuvarentoutusmenetelmällä. 

Tunnin jälkeen on rauhallinen ja upea olotila. Tunti on mahdollista järjestää myös sisätiloissa.

Kesto: 60min

Hinta: 180€ / 10 henkilöä + 8€ / lisähenkilö + Alv 10%