Jooga

Jooga

Lujan lempeä hathajoogatunti antaa mahdollisuuden rauhoittumiseen, läsnäoloon, hengittämiseen ja jopa tehokkaaseen treeniin. Tunnin aikana kuunnellaan luonnollista hengitysrytmiä, jota säätelemällä voidaan valita energiatason nostattaminen tai rauhoittuminen. Vuorokaudenajasta riippuen tunti jakautuu kehoa huoltavaan liikkuvuusosioon, tasapaino-osioon sekä muutamiin voimaa kehittäviin osioihin. Tunti tarjoaa ihania venytyksiä, vahvaa läsnäoloa ja hyvää mieltä.

Kesto: 60min

Hinta: 180€ / 10 henkilöä + 5€ / lisähenkilö + Alv 10%


Metsäjooga

Ulkona luonnossa (asiakkaan toivomassa ympäristössä) toteutettava energisoiva joogaharjoitus. Kuunnellaan luonnon ääniä, hengitellään raikasta ulkoilmaa ja annetaan keholle juuri sen kaipaamaa liikettä.

Pysähdytään tuokioksi tähän hetkeen ja ollaan läsnä. Tunnin jälkeen on ihana, vahva ja rauhallinen olo.

Kesto: 60min

Hinta: 180€ / 10 henkilöä + 8€ lisähenkilöt + Alv 10%


Metsämeditaatio

Meditaatio on mielen liikkeiden rauhoittamista, keskittymistä ja läsnäoloa. Se on meissä itsessämme. Keinoja sen löytämiseksi on useita. Tunnin aikana harjoittelemme rentoutumista erilaisin hengitysharjoituksin, rauhoittavien liikkeiden avulla sekä mielikuvarentoutusmenetelmällä.

Tunnin jälkeen on rauhallinen ja upea olotila. Tunti on mahdollista järjestää myös sisätiloissa. Sekä tunnin meditaatio osuuden kesto n.30minuuttia voidaan yhdistään joogaan tai metsäjoogaan.

Metsämeditaatiossa tulee huomioida siihen sopiva vaatetus sekä vuodenaika.

Kesto: 60min

Hinta: 180€ / 10 henkilöä + 8€ / lisähenkilö + Alv 10%