Ohjelmapalvelut ryhmille

Kun muissa Loikan palveluissa näkyy yrittäjän itsensä kiinnostuksen kohde, keho ja mieli, niin ohjelmapalveluissa elää koko tämän yrittäjän perhe ja ystävät. Lämmin kiitos heille. Aviomiehestäni kuoriutuu kelpo cowboy jousiammuntakeikan napsahtaessa kalenteriin ja ystäville tai lapsille ei lassoaminen tai kullanhuuhdonta ole vierasta.  

Pääsääntöisesti kaikki aktiviteetit voidaan järjestää joko "vapaina rasteina", jolloin niitä voi kukin kiertää haluamassaan järjestyksessä tai sitten organisoidummin tiimimuotoisena leikkimielisenä kilpailuna. Tapahtumaan sopiva rastien lukumäärä määräytyy käytettävissä olevan ajan ja henkilömäärän perusteella. 

Yksittäisiä aktiviteetteja voi tilata myös tuntihinnalla ja niitä voidaan järjestää tietyt reunaehdot huomioiden joustavasti miltei missä vaan. Alla näkyvät tuntihinnat ovat voimassa, mikäli tapahtuma järjestetään Hahkialan Uiskolassa. Muualla järjestettävistä aktiviteeteista sovitaan erikseen. 

Länkkäri-paketti

Jousiammunta, lassoaminen ja kullanhuuhdonta yhdessä paketissa. Valitse yksi tai useampi aktiviteettia. Yksittäisten aktiviteettien hinnat ja suositellut henkilömäärät näet alla.

Tuntihinta (2 aktiviteettia): 275 € ensimmäinen tunti ja 110 € seuraavat tunnit + Alv 10/24%.

Tuntihinta (3 aktiviteettia): 410 € ensimmäinen tunti ja 165 € seuraavat tunnit + Alv 10/24%.

Ohjelmat

Kullanhuuhdonta

Kullanhuuhdontaa aidolla Lapin kullalla! Vaskooli käteen ja hiput taskuun. Vaskoolit 10 samanaikaiselle huuhtojalle. Hinta sisältää 3 aitoa kultahippua 10 osallistujalle. Hiput voi toki halutessaan huuhtoa useampaan kertaan, kunhan ei kadota niitä. Lisähiput 5€ / 3 kpl. Tunnissa ehtii huuhtomaan kaksi 10 hengen ryhmää.

Tuntihinta: 165 € ensimmäinen tunti ja 85 € seuraavat tunnit + Alv 24%.

Jousiammunta

Jousiammuntaa. Jouset käteen ja nuolet häränsilmään. Jouset 6 samanaikaiselle ampujalle. Jotta ammunta olisi mielekästä aikaa kannattaa varata sen verran, että jokainen ehtii ampumaan vähintään kaksi kohdistussarjaa ja kaksi kilpasarjaa. Tunnissa ehtii ampumaan kaksi 6 hengen ryhmää.

Tuntihinta: 145 € ensimmäinen tunti ja 85 € seuraavat tunnit + Alv 10%

Lassoaminen

Rodeo-lassoamista. Voit toki lassota kaverinkin, mutta tarjoamme myös paikoillaan olevat sarvipäät maaleiksi. Testaa, onko se sittenkään niin helppoa, miltä länkkäreissä näyttää. Lassot 6 samanaikaiselle karjapaimenelle tai -paimenettarelle. Tunnissa lassoamista ehtii harjoittelemaan kaksi tai kolme 6 hengen ryhmää.

Tuntihinta: 135 € ensimmäinen tunti ja 80 € seuraavat tunnit + Alv 10%.

Tietoa meistä

Jenni, Ohjelmapäällikkö

Olen Jenni Paija ja olen luotsannut Loikkaa vuodesta 2006 lähtien. Peruskoulutukseltani olen fysioterapeutti, joka näkyy ja kuuluu työssäni. Minua on aina kiinnostanut asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi ja olenkin lisäksi hankkinut Personal Trainer -pätevyyden, joka mielestäni antaa paljon työkaluja asiakkaan hyvinvoinnin tukemiseen. Vuosien saatossa olen pitänyt erilaisia liikuntaryhmiä, luentoja ja tiimiohjelmia. Joogaopettaja opinnot aloitin vuonna 2019.

Jari, Seremoniamestari

Hei, olen Jari Paija ja ammatikseni harjoitan ohjelmistokehitystä. Arkityön vastapainona laitan sillointällöin stetsonin päähäni ja harrastan Loikkailua. Siihen kuuluu muun muassa jousiammuntaa, lassoamista, kullanhuuhdontaa tai mitä nyt ikinä ohjelmapäällikkö keksiikään.