Jumppahetket päivän lomaan!

Ihana aamu

Ihana aamu herättelee kehon ja mielen päivän tuleviin haasteisiin. Aamuherättelyt voidaan suorittaa ennen tai jälkeen aamupalan.

Aamujumpan aikana käydään läpi miellyttävästi ja omaa kehoa kuunnellen kaikki tärkeimpien nivelten liikeradat. Herätellään selän nikamat sekä lihakset. Pitkien venytysten sijaan teemme virkistäviä jousto-venytyksiä. Pyrkimyksenä on jumpan jälkeen startata uuteen päivään hyvällä ryhdillä- ja energialla varustettuna.

Kesto: 45 min

Hinta: 150 € + Alv 10%

Vireyttä päivään

On se hetki päivästä kun kokousta on jo usea tunti takanapäin ja eteenpäinkin on vielä matkaa. Juuri silloin on oikea aika pitää pieni virkistävä tauko. Tässä toimii mainiosti 30 minuutin Vireyttä päivään taukojumppa.

Jumppa pystytään tekemään vaikkapa kokoustilassa. Riittää kun noustaan hetkeksi ylös tuoleista. Jumpassa on niskaa, hartioita ja selkää virkistäviä liikkeitä sekä alaraajojen verenkiertoa aktivoivaa liikettä. Kaikki tämä tehdään reippaan musiikin säestyksellä. Onpa mukana myös aivoja virkistäviä hauskoja tehtäviä. Tämän jälkeen jaksaa taas jatkaa uudella innolla loppupäivän.

Kesto: 30 min

Hinta: 100 € + Alv 10%

Hyvää yötä

Kokouspäivän jälkeen on ihanaa levähtää ja antaa ajatustenkin rauhoittua. Tähän hetkeen on hyvä varustautua pukeutumalla lämpimästi ja laittaa vaikka villasukatkin jalkaan. Rauhallisten liikkeiden jälkeen siirrymme pitkäkestoisiin rauhoittaviin venytyksiin. Keskitymme hengitykseen ja rentoutumiseen. Lopuksi vielä annamme ajatustenkin rauhoittua ihanan värirentoutuksen merkeissä.

Ja ei muuta kuin Hyvää yötä.

Kesto: 60 min

Hinta: 200 € + Alv 10%