Aktiviteetit

Tältä sivulta löydät yksittäiset aktiviteetit, joita pystymme järjestämään. Valmiita paketteja on koottu Ohjelmapaketit -sivulle.

Pääsääntöisesti kaikki aktiviteetit voidaan järjestää joko "vapaina rasteina", jolloin niitä voi kukin kiertää haluamassaan järjestyksessä tai sitten organisoidummin tiimimuotoisena leikkimielisenä kilpailuna. Tapahtumaan sopiva rastien lukumäärä määräytyy käytettävissä olevan ajan ja henkilömäärän perusteella. 

Yksittäisiä aktiviteetteja voi tilata myös tuntihinnalla ja niitä voidaan järjestää tietyt reunaehdot huomioiden joustavasti miltei missä vaan. Alla näkyvät tuntihinnat ovat voimassa, mikäli tapahtuma järjestetään Hahkialan kartanolla tai Uiskolassa. Muualla järjestettävistä aktiviteeteista sovitaan erikseen.


JOUSIAMMUNTA

Jousiammuntaa. Jouset käteen ja nuolet häränsilmään. Jouset 6 samanaikaiselle ampujalle. Jotta ammunta olisi mielekästä aikaa kannattaa varata sen verran, että jokainen ehtii ampumaan vähintään kaksi kohdistussarjaa ja kaksi kilpasarjaa. Tunnissa ehtii ampumaan kaksi 6 hengen ryhmää.

Tuntihinta: 145€ ensimmäinen tunti ja 85€ seuraavat tunnit + Alv 10%


KULLANHUUHDONTA

Kullanhuuhdontaa aidolla Lapin kullalla! Vaskooli käteen ja hiput taskuun. Vaskoolit 10 samanaikaiselle huuhtojalle. Hinta sisältää 3 aitoa kultahippua 10 osallistujalle. Hiput voi toki halutessaan huuhtoa useampaan kertaan, kunhan ei kadota niitä. Lisähiput 5€ / 3 kpl. Tunnissa ehtii huuhtomaan kaksi 10 hengen ryhmää.

Tuntihinta: 165€ ensimmäinen tunti ja 85€ seuraavat tunnit + Alv 24%.


LASSOAMINEN

Rodeo-lassoamista. Voit toki lassota kaverinkin, mutta tarjoamme myös paikoillaan olevat sarvipäät maaleiksi. Testaa, onko se sittenkään niin helppoa, miltä länkkäreissä näyttää. Lassot 6 samanaikaiselle karjapaimenelle tai -paimenettarelle. Tunnissa lassoamista ehtii harjoittelemaan kaksi tai kolme 6 hengen ryhmää.

Tuntihinta: 135€ ensimmäinen tunti ja 80€ seuraavat tunnit + Alv 10%.


LÄNKKÄRI-PAKETTI

Jousiammunta, lassoaminen ja kullanhuuhdonta yhdessä paketissa. Valitse kaksi tai kolme aktiviteettia. Samanaikaiset aktiviteettikohtaiset henkilömäärät näkyvät yllä.

Tuntihinta (2 aktiviteettia): 275€ ensimmäinen tunti ja 110€ seuraavat tunnit + Alv 10/24%. 

Tuntihinta (3 aktiviteettia): 410€ ensimmäinen tunti ja 165€ seuraavat tunnit + Alv 10/24%.


PIHAPELIT

Perinteisiä pihapelejä ja urheilulajeja:

  • Tikanheitto
  • Mölkky
  • Kyykkä
  • Jalkapallo
  • Norsupallo
  • Kroketti
  • Beach-volley
  • Jotain muuta, mitä...

Tuntihinta: 100€ ensimmäinen tunti ja 65€ seuraavat tunnit + Alv 10%.